Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641

COD: ILY-CRTD-22641 Categorie: Tag:
2.400 lei
Descriere

Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641

NOTA*: Acest model de LOGO este UNICAT si se cumpara 1 singura DATA dupa care este sters si nu va mai fi spre vanzare. Daca sunteti interesat de acest model ( Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641 ) completati formularul de cerere oferta si va vom comunica disponibilitatea lui.

Cauti Agentii Branding Romania? Identitatea firmei tale este prima impresie si cea mai importanta. Designul de logo, designul de indentitate vizuala au roluri diferite, care impreuna formeaza imaginea companiei sau a unui produs.

  Fiecare sigla trebuie sa fie unica si sa transmita un mesaj. Un logo nu ar trebui sa descrie compania. Un logo este un simbol al ceea ce face compania. Nu este brand-ul companiei in sine, nici nu este o identitate. Un logo este o parte a mesajului mai mare, care reprezinta brandul companiei.

  Cere oferta pentru modelul: Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641

  Loading

  Conceptul unui logo poate fi o provocare pentru grafician. Un design personalizat al logo-ului ar trebui sa respecte standardele de design existente cum ar fi: echilibru, aliniere, consistenta sau repetare, spatiu alb si contrastul. De asemenea modelul (Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641), ar trebui sa fie facut vectorial. Indiferent daca este afisat pe un panou, mesh, banner, Roll up banner sau tiparit pe o carte de vizita, flyer, pliante, brosuri, meniuri de restaurant, trebuie sa-si mentina integritatea si forma originala – o adevarata provocare pentru orice firma de design logo-uri.

  Noi Ilya Design, consideram ca o un logo este cea mai importanta parte a identitatii dvs. Branding ul creat de noi trebuie sa contina valorile de baza si esenta companiei dvs. cat mai eficient si mai autentic posibil. Prin urmare, lucram cu clientii nostri indeaproape pentru a le capta trasaturile si pentru a le traduce intr-un design care este in mod unic.

  Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641

  Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641In primul rand identificam cuvintele cheie de la clientii nostri care descriu activitatea generala a companiei. Aceste cuvinte sunt bazele pe care le folosim pentru a crea esenta simbolica a companiei sau a produsului. Folosim aceste strategii de imagine pe masura ce calatorim pe mai multe domenii de activitate. Cand cream un logo, clientul nu numai ca ne ajuta la dezvoltarea designului, ci impreuna ajungem de-a lungul drumului, sa modelam logo-ul in forma finala. Echipa Ilya Design are un amestec unic de creativitate si cunostinte in realizarea de logo, sigle, identitate vizuala.

  Ne-am angajat sa furnizam in mod constant un logo de inalta calitate care sa permita clientilor nostri sa stea deasupra concurentei. Echipa noastra de design are in spate 11 ani de experienta, avand un portofoliu de logo-uri pentru o varietate de companii din Romania.

  Cod logo: ILY-CRTD-22641
  Model Logo: Agentii Branding Romania ILY-CRTD-22641
  Un logo vectorial poate fi folosit in: grafica carti de vizita | grafica flyere | grafica pliante | grafica roll -up | grafica meniuri restaurant
  Logo vectorial se poate exporta in format JPG , PNG sau SVG  pentru plasarea in siteuri de prezentare sau magazine online.

   Alte informatii
   Dimensiuni