289 lei
Descriere

Carti de vizita la comanda ILY-STKL-9668

Cauti Carti de vizita la comanda ILY-STKL-9668? Cartile de vizita reprezinta imaginea unei companii sau unei persoane fizice ce oferta servicii. Cartile de vizita sunt create pentru a atrage noi clienti, pentru contactul telefonic ( recomandam QRcod pentru salvarea dateleor in agenda telefonica). Ilya Design are specialisti in marketing care sa se ocupe de acest aspect numit branding. Echipa Ilya Design te poate ajuta cu grafica pentru cartile de vizita.

  • Grafica Carti de Vizita Print si DTP Ilya Design
    Grafica Carti de Vizita Print si DTP Ilya Design

Cand vine vorba de cartile de vizita nu trebuie sa faci rabat la grafica sau la print. Doriti un design de carti de vizita?
Ilya Design dispune de mii de modele de carti de vizita pe diferite palete de culori si combinatii de finisaje premium pentru carti de vizita. Vezi toate modelele aici.

Loading

Parametri de design pentru modelul Carti de vizita la comanda ILY-STKL-9668

  • Designul se realizeaza in paleta de culoare CMYK
  • Grafica va fi trimisa in format PDF, dar la cerere se va trimite si in formatele: CDR, AI, EPS, PSD, JPG, TIF
  • Toate fonturile folosite in Carti de vizita la comanda vor fi convertite la curbe
  • Se va folosi bleed de 2-3 mm
  • Calitatea pozelor folosite in grafica catilor de vizita vor fi bitmap convertite CMYK la rezolutia de 300dpi la scara 1:1

Modelul afisat ( Carti de vizita la comanda ILY-STKL-9668 ) este carte de vizita simpla si eleganta ce poate fi editata cu orice informatie sau logo.
Cod model carti de vizita: ILY-STKL-9668
Nume model carte de vizita: Carti de vizita la comanda ILY-STKL-9668

    Alte informatii