Descriere

Flyere si pliante Dolj ILY-STKL-17001

Cauti Flyere si pliante Dolj ILY-STKL-17001? Ilya Design este o firma de grafica, specializata in grafica flyere si pliante (Flyere si pliante Dolj) . Graficienii din cadrul agentiei Ilya Design, au o experienta de peste 11 ani, ce realizeaza design pentru flyere si pliante dar si pentru alte materiale publicitare: grafica carti de vizita, grafica roll up banner, grafica meniuri restaurante, grafica brosuri, foi cu antet, grafica logo , Flyere si pliante Dolj. flyere si pliante realizate de noi au un design modern si atractiv pentru fiecare proiect si pentru fiecare client, atragand mult mai multi clienti si facand cunoscut brand-ul companiei. flyere si pliante sunt foarte importante pentru orice tip de afacere, chiar si pentru cele online ( magazine online , cataloage online ) fiind mijloace eficiente de promovare.

 • Grafica Pliante print si DTP ilya design
  Grafica Pliante print si DTP ilya design

Transmite mesajul potrivit publicului tinta , printr-un design grafic unic si reusit. Daca nu aveti un model de grafica flyere, Ilya Group va sta la dispozitie oricand pentru realizarea acesteia pe cerintelor dvs. sau prin crearea unor modele noi de flyere si pliante personalizate.

Loading

Flyere si pliante Dolj ILY-STKL-17001

Parametri de design flyere si pliante pentru modelul Flyere si pliante Dolj ILY-STKL-17001

 • Designul la flyere si pliante se realizeaza in paleta de culoare CMYK
 • Grafica pentru flyere si pliante va fi trimisa in format PDF, dar la cerere se va trimite si in formatele: AI, EPS, PSD, CDR, TIF
 • Toate fonturile folosite in Flyere si pliante Dolj vor fi convertite la curbe
 • Se va folosi bleed de 2-3 mm pentru flyere si pliante
 • Calitatea pozelor folosite in grafica flyere si pliante vor fi bitmap convertite CMYK la rezolutia de 300dpi la scara 1:1
 • Culorile se pot modifica in functie de preferinte sau sa corespunda cu imaginea dvs. de brand.

Cum procedam la conceptul grafic flyere si pliante?

 1. Primul pas este sa completati formularul de cerere oferta si sa incarcati imaginile, textul si o descriere detaliata a serviciilor / produselor ca noi sa ne facem o idee asupra flyerului dorit.
 2. Pasul 2 in care vom realiza 2 variante care vi le trimitem pe email din care alegeti o varianta care va place mai mult dupa care intram in pasul 3, o perfectionam.
 3. Pasul 3 perfectionam varianta de flyere si pliante aleasa de dvs. si o trimitem spre aprobare.
 4. Pasul 4 dupa ce aprobati varianta finala o numim BUN DE TIPAR, iar varianta de flyere si pliante intra la printat.

Grafica pentru flyere si pliante se plateste o singura data si la urmatoarea comanda daca nu vor exista modificari la design sau informatie noua, procesul de print va fi mult mai rapid.

Realizam grafica pentru flyere in formatele: flyere si pliante A4flyere si pliante A5, flyere si pliante 1/3 din A4, flyere si pliante A6 sau un format personalizat la cerere.
Modelul afisat ( Flyere si pliante Dolj ILY-STKL-17001 ) este un flyere si pliante simplu si elegant ce poate fi editat cu orice informatie sau logo.
Cod model flyere si pliante: ILY-STKL-17001
Nume model flyere si pliante: Flyere si pliante Dolj ILY-STKL-17001
Realizam grafica pentru flyere si pliante in softuri precum:Adobe InDesign, Illustrator, Microsoft Word, Publisher, Apple Pages, QuarkXPress, CorelDraw

  Alte informatii
  Dimensiuni