Descriere

Grafica flyere A19 ILY-CANV-13648

Cauti Grafica flyere A19 ILY-CANV-13648? Ilya Design este o firma de grafica, specializata in grafica flyere (Grafica flyere A19) . Graficienii din cadrul agentiei Ilya Design, au o experienta de peste 11 ani, ce realizeaza design pentru flyere dar si pentru alte materiale publicitare: grafica carti de vizita, grafica roll up banner, grafica meniuri restaurante, grafica brosuri, foi cu antet, grafica logo , Grafica flyere A19. flyere realizate de noi au un design modern si atractiv pentru fiecare proiect si pentru fiecare client, atragand mult mai multi clienti si facand cunoscut brand-ul companiei. flyere sunt foarte importante pentru orice tip de afacere, chiar si pentru cele online ( magazine online , cataloage online ) fiind mijloace eficiente de promovare.

  • Grafica Flyere si Print DTP ilya design
    Grafica Flyere si Print DTP ilya design

Transmite mesajul potrivit publicului tinta , printr-un design grafic unic si reusit. Daca nu aveti un model de grafica flyere, Ilya Group va sta la dispozitie oricand pentru realizarea acesteia pe cerintelor dvs. sau prin crearea unor modele noi de flyere personalizate.

Loading

Grafica flyere A19 ILY-CANV-13648

Parametri de design flyere pentru modelul Grafica flyere A19 ILY-CANV-13648

  • Designul la flyere se realizeaza in paleta de culoare CMYK
  • Grafica pentru flyere va fi trimisa in format PDF, dar la cerere se va trimite si in formatele: AI, EPS, PSD, CDR, TIF
  • Toate fonturile folosite in Grafica flyere A19 vor fi convertite la curbe
  • Se va folosi bleed de 2-3 mm pentru flyere
  • Calitatea pozelor folosite in grafica flyere vor fi bitmap convertite CMYK la rezolutia de 300dpi la scara 1:1
  • Culorile se pot modifica in functie de preferinte sau sa corespunda cu imaginea dvs. de brand.

Cum procedam la conceptul grafic flyere?

  1. Primul pas este sa completati formularul de cerere oferta si sa incarcati imaginile, textul si o descriere detaliata a serviciilor / produselor ca noi sa ne facem o idee asupra flyerului dorit.
  2. Pasul 2 in care vom realiza 2 variante care vi le trimitem pe email din care alegeti o varianta care va place mai mult dupa care intram in pasul 3, o perfectionam.
  3. Pasul 3 perfectionam varianta de flyere aleasa de dvs. si o trimitem spre aprobare.
  4. Pasul 4 dupa ce aprobati varianta finala o numim BUN DE TIPAR, iar varianta de flyere intra la printat.

Grafica pentru flyere se plateste o singura data si la urmatoarea comanda daca nu vor exista modificari la design sau informatie noua, procesul de print va fi mult mai rapid.

Realizam grafica pentru flyere in formatele: flyere A4flyere A5, flyere 1/3 din A4, flyere A6 sau un format personalizat la cerere.
Modelul afisat ( Grafica flyere A19 ILY-CANV-13648 ) este un flyere simplu si elegant ce poate fi editat cu orice informatie sau logo.
Cod model flyere: ILY-CANV-13648
Nume model flyere: Grafica flyere A19 ILY-CANV-13648

    Grafica-flyere-A19-ILY-CANV-13648