Descriere

Grafica pliante A7 ILY-CANV-12731

Cauti Grafica pliante A7 ILY-CANV-12731? Ilya Design este o firma de grafica, specializata in grafica pliante (Grafica pliante A7) . Graficienii din cadrul agentiei Ilya Design, au o experienta de peste 11 ani, ce realizeaza design pentru pliante dar si pentru alte materiale publicitare: grafica carti de vizita, grafica roll up banner, grafica meniuri restaurante, grafica brosuri, foi cu antet, grafica logo , Grafica pliante A7. pliante realizate de noi au un design modern si atractiv pentru fiecare proiect si pentru fiecare client, atragand mult mai multi clienti si facand cunoscut brand-ul companiei. pliante sunt foarte importante pentru orice tip de afacere, chiar si pentru cele online ( magazine online , cataloage online ) fiind mijloace eficiente de promovare.

 • Grafica Afise Print si DTP ilya design
  Grafica Afise Print si DTP ilya design

Transmite mesajul potrivit publicului tinta , printr-un design grafic unic si reusit. Daca nu aveti un model de grafica flyere, Ilya Group va sta la dispozitie oricand pentru realizarea acesteia pe cerintelor dvs. sau prin crearea unor modele noi de pliante personalizate.

Loading

Grafica pliante A7 ILY-CANV-12731

Parametri de design pliante pentru modelul Grafica pliante A7 ILY-CANV-12731

 • Designul la pliante se realizeaza in paleta de culoare CMYK
 • Grafica pentru pliante va fi trimisa in format PDF, dar la cerere se va trimite si in formatele: AI, EPS, PSD, CDR, TIF
 • Toate fonturile folosite in Grafica pliante A7 vor fi convertite la curbe
 • Se va folosi bleed de 2-3 mm pentru pliante
 • Calitatea pozelor folosite in grafica pliante vor fi bitmap convertite CMYK la rezolutia de 300dpi la scara 1:1
 • Culorile se pot modifica in functie de preferinte sau sa corespunda cu imaginea dvs. de brand.

Cum procedam la conceptul grafic pliante?

 1. Primul pas este sa completati formularul de cerere oferta si sa incarcati imaginile, textul si o descriere detaliata a serviciilor / produselor ca noi sa ne facem o idee asupra flyerului dorit.
 2. Pasul 2 in care vom realiza 2 variante care vi le trimitem pe email din care alegeti o varianta care va place mai mult dupa care intram in pasul 3, o perfectionam.
 3. Pasul 3 perfectionam varianta de pliante aleasa de dvs. si o trimitem spre aprobare.
 4. Pasul 4 dupa ce aprobati varianta finala o numim BUN DE TIPAR, iar varianta de pliante intra la printat.

Grafica pentru pliante se plateste o singura data si la urmatoarea comanda daca nu vor exista modificari la design sau informatie noua, procesul de print va fi mult mai rapid.

Realizam grafica pentru flyere in formatele: pliante A4pliante A5, pliante 1/3 din A4, pliante A6 sau un format personalizat la cerere.
Modelul afisat ( Grafica pliante A7 ILY-CANV-12731 ) este un pliante simplu si elegant ce poate fi editat cu orice informatie sau logo.
Cod model pliante: ILY-CANV-12731
Nume model pliante: Grafica pliante A7 ILY-CANV-12731

  Grafica-pliante-A7-ILY-CANV-12731