Descriere

Logo pentru firma ILY-CANV-22127

Cauti Logo pentru firma? Identitatea firmei tale este prima impresie si cea mai importanta. Designul de logo, designul de indentitate vizuala au roluri diferite, care impreuna formeaza imaginea companiei sau a unui produs.

    Fiecare sigla trebuie sa fie unica si sa transmita un mesaj. Un logo nu ar trebui sa descrie compania. Un logo este un simbol al ceea ce face compania. Nu este brand-ul companiei in sine, nici nu este o identitate. Un logo este o parte a mesajului mai mare, care reprezinta identitatea vizuala a companiei.

    Cere oferta pentru modelul: Logo pentru firma ILY-CANV-22127

    Loading

    Conceptul unui logo poate fi o provocare pentru grafician. Un design personalizat al logo-ului ar trebui sa respecte standardele de design existente cum ar fi: echilibru, aliniere, consistenta sau repetare, spatiu alb si contrastul. De asemenea modelul (Logo pentru firma ILY-CANV-22127), ar trebui sa fie facut vectorial. Indiferent daca este afisat pe un panou, mesh, banner, Roll up banner sau tiparit pe o carte de vizita, flyer, pliante, brosuri, meniuri de restaurant, trebuie sa-si mentina integritatea si forma originala – o adevarata provocare pentru orice firma de design logo-uri.

    Noi Ilya Design, consideram ca o un logo este cea mai importanta parte a identitatii dvs.Logo creat de noi trebuie sa contina valorile de baza si esenta companiei dvs. cat mai eficient si mai autentic posibil. Prin urmare, lucram cu clientii nostri indeaproape pentru a le capta trasaturile si pentru a le traduce intr-un design care este in mod unic.

    Logo pentru firma ILY-CANV-22127

    In primul rand identificam cuvintele cheie de la clientii nostri care descriu activitatea generala a companiei. Aceste cuvinte sunt bazele pe care le folosim pentru a crea esenta simbolica a companiei sau a produsului. Folosim aceste strategii de imagine pe masura ce calatorim pe mai multe domenii de activitate. Cand cream un logo, clientul nu numai ca ne ajuta la dezvoltarea designului, ci impreuna ajungem de-a lungul drumului, sa modelam logo-ul in forma finala. Echipa Ilya Design are un amestec unic de creativitate si cunostinte in realizarea de logo, sigle, identitate vizuala.

    Ne-am angajat sa furnizam in mod constant un logo de inalta calitate care sa permita clientilor nostri sa stea deasupra concurentei. Echipa noastra de design are in spate 11 ani de experienta, avand un portofoliu de logo-uri pentru o varietate de companii din Romania.

    Cod logo: ILY-CANV-22127
    Model Logo: Logo pentru firma ILY-CANV-22127
    Un logo vectorial poate fi folosit in: grafica carti de vizita | grafica flyere | grafica pliante | grafica roll -up | grafica meniuri restaurant
    Logo vectorial se poate exporta in format JPG sau PNG pentru plasarea in siteuri de prezentare sau magazine online.

      Alte informatii
      Dimensiuni