Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941

250 lei
Descriere

Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941

Cauti Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941? Ilya Design este o agentie de marketing, specializata in grafica  de brosuri . Graficienii din cadrul agentiei Ilya Design, au o experienta de peste 11 ani, ce realizeaza design pentru brosuri dar si pentru alte materiale publicitare: grafica carti de vizita, grafica roll up banner, grafica meniuri restaurante, grafica brosuri, foi cu antet, grafica logo , Tipografie print Brosuri. Brosurile realizate de noi au un design modern si atractiv pentru fiecare proiect si pentru fiecare client, atragand mult mai multi clienti si facand cunoscut brand-ul sau serviciile. Brosurile sunt foarte importante pentru orice tip de afacere, chiar si pentru cele online ( magazine online , cataloage online ) fiind mijloace eficiente de promovare.

  • Grafica Pliante print si DTP ilya design
    Grafica Pliante print si DTP ilya design

Transmite mesajul potrivit publicului tinta , printr-un design grafic unic. Daca nu aveti un model de brosura, Ilya Group va sta la dispozitie oricand pentru realizarea acestestuia pe cerintelor dvs. sau prin crearea unui model nou de brosura. Daca va place modelul Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941 completati formularul de mai jos pentru o cotatie de pret.

Loading

Parametri de design Brosura – model Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941

  • Designul la brosuri se realizeaza in paleta de culoare CMYK
  • Grafica pentru brosura va fi trimisa in format PDF, dar la cerere se va trimite si in formatele: EPS, AI, PSD, CDR, TIF
  • Toate fonturile folosite in designul brosurii vor fi convertite la curbe
  • Se va folosi bleed de 3-5 mm pentru brosura
  • Calitatea pozelor folosite in design vor fi bitmap convertite CMYK la rezolutia de 300dpi la scara 1:1
  • Culorile se pot modifica in functie de preferinte sau sa corespunda cu imaginea dvs. de brand.

Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941

Cum procedam la printarea Brosurilor?

  1. Primul pas este sa completati formularul de cerere oferta si sa incarcati imaginile, textul si o descriere detaliata a serviciilor / produselor ca noi sa ne facem o idee.
  2. Pasul 2 in care vom realiza 2 variante care vi le trimitem pe email din care alegeti o varianta care va place mai mult dupa care intram in pasul 3, o finisam.
  3. Pasul 3 perfectionam varianta de design brosura aleasa de dvs. si o trimitem spre aprobare.
  4. Pasul 4 dupa ce aprobati varianta finala o numim BUN DE TIPAR, iar varianta finala intra la printat.

Grafica pentru brosura se plateste o singura data si la urmatoarea comanda de print, daca nu vor exista modificari la design sau informatie noua, procesul de print va fi mult mai rapid.

Realizam grafica si pentru: pliante A4, pliante si afise A5, flyere 1/3 din A4, flyer A6 , concept grafic logo , grafica pentru roll up , grafica pentru meniuri de restaurant , grafica pentru carti de vizita si branding.
Modelul afisat: ( Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941 ) este un model de brosura simpla si eleganta ce poate fi editata cu orice informatie sau logo.
Cod model: ILY-STKL-22941
Nume model: Tipografie print Brosuri ILY-STKL-22941

    Alte informatii
    Dimensiuni