Descriere

Magazin Online Design si Fotografie ILY-TMFM-2271

Loading

Magazin Online Design si Fotografie VirtueMart, ofera abilitatea de a vinde efectiv orice in mediul online. Puteti avea un simplu magazin online Design si Fotografie VirtueMart cu cateva produse, sau un magazin online Design si Fotografie multi-level in care puteti vinde mii de produse. Exista milioane de magazine online pe internet, mari si mici. Cu asemenea concurenta, cum va imaginati ca site-ul dumneavoastra sa prospere pe o piata atat de competitiva?

Internetul a schimbat multe aspecte a vietii umane incluzand calea in care conducem afacerile. Acuma fiecare poate sa-si faca cumparaturile online si sa i se livreze produsele direct la domiciuliu. Magazin Online Design si Fotografie implica aceasta functionalitate si este cunoscuta printr-o platforma foarte stabila.

Magazinul Online Design si Fotografie este un element obligatoriu pentru afacerile care intentioneaza sa-si efectueze operatiunile online si implementarea acestuia necesita specialisti in dezvoltare web si programare.

  Moduri de utilizare Magazin Online VirtueMart

  Magazinul online VirtueMart poate fi utilizat in doua moduri diferite: Cos de cumparaturi si Catalog.

  • Modulul de coș de cumparaturi va ofera tot ce aveți nevoie pentru a putea vinde online: un catalog de produse, un cos de cumparaturi și sisteme complete de procesare a platilor.
  • Modulul de catalog, totusi, este conceput doar pentru a va prezenta produsele; clientii dvs. nu pot face cumparaturi direct din catalog.

  Managmentul produselor

  In plus fata de caracteristicile tipice de gestionare a produselor pe care le-ati astepta de la un magazin online cu o caracteristica de catalog (cum ar fi editare usoara a produselor, liste si categorii), puteti crea campuri personalizate, astfel incat sa puteti umple cu usurinta detaliile pe care doriti sa le afisati.
  De asemenea, puteti modifica regulile de impozitare si de calcul, astfel incat utilizatorii, in functie de locul in care se afla, sa vada preturile fara TVA, inclusiv costul transportului si asa mai departe.

  Comenzi

  Instrumentele backend pe care le are magazinul online VirtueMart includ, de asemenea, capacitatea de a gestiona cupoanele pentru reduceri de produse, gestionarea comenzilor si managementul utilizatorilor. Instrumentul de gestionare a utilizatorilor va permite sa va segmentati clientii – puteti pastra grupuri de clienti, iar apoi puteti afisa grupuri de cumparatori cu preturi diferite, taxe, costuri de transport si asa mai departe.

  In cele din urma, VirtueMart pastreaza comenzile inregistrare si ofera functii de rapoarte pe luni , saptamani , ani.

  SEO magazin online Design si Fotografie VirtueMart – ILY-TMFM-2271

  Pentru a va asigura ca magazinul online VirtueMart este indexat de Google, magazinul online VirtueMart vine cu functii SEO integrate care va permit sa setati metadatele pentru paginile de produs chiar si pentru categorii.

  Ilya Design vine cu instrumente SEO pentru VirtueMart Design si Fotografie foarte simple, dar exista mai multi parametri pentru imbunatatirea SEO.

  Model platforma: Magazin Online Design si Fotografie ILY-TMFM-2271.
  Mazinul Online Design si Fotografie ILY-TMFM-2271 este compatibil cu urmatoarele browsere web: Google Chrome, IE8, IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera.
  Magazinul Online Design si Fotografie functioneaza pe CMS VirtueMart ( in special cu versiunile 2.0.26d ).

  Luati legatura cu noi pentru a afla cum ar putea functiona magazinul online pentru afacerea dumneavoastra.

   Alte informatii
   Platforma Magazine Online