Descriere

Magazin Online Magento ILY-TMFM-1941

Loading

Magazin Online Magento ILY-TMFM-1941

Magazin online Magento are una dintre cele mai extinse liste de caracteristici pe care le veti gasi vreodata in materie de magazine online.

Printre caracteristicile standard platformei magazin online Magento, este optimizarea SEO in motoarele de cautare cu ajutorul instrumentelor pentru sitemap-uri Google, API-uri Google Content si adresele URL prietenoase.

Instrumentele de marketing si conversie includ coduri de cupoane, grupuri de clienti, pachete de produse si gestionarea newsletter-urilor. Lista de functii este cu adevarat nesfarsita atunci cand vine vorba de un magazin online Magento:

 • Optimizat SEO
 • Marketing, promotii si conversii
 • Managementul site-ului
 • Gestiunea catalogurilor
 • Catalogul de navigare
 • Navigarea in produse
 • Verificare plati si transport
 • Gestionarea comenzilor
 • Optimizare mobil
 • Carduri cadou

Magazin Online Magento, o platforma complexa

  Magazin Online Magento nu este usor de utilizat mai ales daca sunteti incepator. Daca nu aveti experienta in dezvoltarea lui, incercati sa va orientati spe alta platforma. Magazinul Online Magento este o platforma dedicata companiilor mari cu bugete de administrare de peste 2000 euro / lunar.

  Magento este adaptat si optimizat pentru toate dispozitivele.

  Magazinu Online Magento este optimizat pentru a lucra cu mii de produse, tone de trafic si un numar mare de vanzari. Cu alte cuvinte, este o platforma de magazin online dedicat companiilor foarte mari.

  Panou administrare magazin online Magento

  Magento este foarte prietenos atunci cand lucrezi zilnic. Panoul de control este usor de inteles, cu sectiuni bine organizate. Inventarul produselor este destul de simplu de administrat, si puteti adauga produse noi foarte usor.

  Cand vine vorba de platile on-line, magazin online Magento va permite integrarea PayU. In plus, vine cu functiile precum plati cu un singur clic, plati pentru clienti si multe altele.

  Solutia completa pentru un magazin online

  Magazin Online Magento ofera o suita de instrumente pentru a controla complet aspectul si functionalitatea magazinului dvs. si pentru a oferi clientilor o experienta securizata de cumparaturi online.

  In spatele acesteia se afla o gama larga de optiuni analitice, care ofera o perspectiva profunda asupra clientilor dvs. pentru a ajuta la cresterea vanzarilor online, cu instrumente care sa atraga mai mult trafic si sa duca la vanzari.

  In plus, magazin online Magento este este conceput pentru SEO la un nivel destul de avansat, o harta XML a site-ului Google, cuvinte-cheie-meta si descrieri-meta personalizate, usor pentru clienti sa va gaseasca produsele online.

  SEO magazin online Magento ILY-TMFM-1941

  Pentru a va asigura ca magazinul online Magento este indexat de Google, magazinul online Magento vine cu functii SEO foarte complexe.
  Mazinul Online Magento este optimizat pentru urmatoarele browsere web: IE8, IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome
  Ilya Design vine cu instrumente SEO pentru Magento foarte simple, dar exista mai multi parametri pentru imbunatatirea in matoarele de cautare.

  Model platforma: Magazin Online Magento ILY-TMFM-1941.
  Magazinul Online Magento functioneaza pe CMS-ul Magento.
  Modelul de magazin online prezentat este compatibil cu versiunile: Magento 1.9 si Magento 2.0

  Luati legatura cu noi pentru a afla cum ar putea functiona magazinul online Magento pentru afacerea dumneavoastra.

   Alte informatii
   Platforma Magazine Online