Descriere

Magazin Online PrestaShop ILY-TMFW-3284

Loading

Magazin Online PrestaShop ILY-TMFW-3284

Magazin online PrestaShop ILY-TMFW-3284 este o platforma de comert electronic care permite utilizatorilor sa administreze produsele foarte usor cu o interfata foarte prietenoasa. Magazin online PrestaShop permite sa gestionezi comenzile clientilor, sa tina evidenta stocului etc.

Magazin online PrestaShop vine cu un numar mare de functii pentru a satisface toate tipurile de magazine online. Ilya Design este specializata in dezvoltarea magazinului PrestaShop si va proiecta, crea in functie de necesitatile cerute de client. In acest fel, puteti imbunatati capacitatea magazinului online.

  Moduri de utilizare Magazin Online PrestaShop ILY-TMFW-3284

  Magazinul online PrestaShop poate fi utilizat in doua moduri diferite: Cos de cumparaturi si Catalog.

  • Modulul de coș de cumparaturi va ofera tot ce aveți nevoie pentru a putea vinde online: un catalog de produse, un cos de cumparaturi și sisteme complete de procesare a platilor.
  • Modulul de catalog, totusi, este conceput doar pentru a va prezenta produsele; clientii dvs. nu pot face cumparaturi direct din catalog.

  Managmentul produselor

  In plus fata de caracteristicile tipice de gestionare a produselor pe care le-ati astepta de la un magazin online cu o caracteristica de catalog (cum ar fi editare usoara a produselor, liste si categorii), puteti crea campuri personalizate, astfel incat sa puteti umple cu usurinta detaliile pe care doriti sa le afisati.
  De asemenea, puteti modifica regulile de impozitare si de calcul, astfel incat utilizatorii, in functie de locul in care se afla, sa vada preturile cu T.V.A., inclusiv costul transportului si asa mai departe.

  Metode de plata inmplementate in magazin online PrestaShop

  Ilya Design poate implementa modalitati de plata cu cardul ( MobilPay, PayU ) in magazinul online PrestaShop. Cu ajutorul acestei integrari, puteti mentine o afacere eficienta online.

  Panoul de control magazin online PrestaShop

  PrestaShop vine cu un panou de administrare foarte bun si simplu. Veti gasi butoane de genu lista mea rapida pentru a ajunge usor la lista de produse sau categorii, setarile profilului si pagina de pornire a magazinului online care sunt afisate in bara de meniu sus. Bara laterala poate fi, de asemenea, minimizata, permitand ferestrei primare sa devina zona de focalizare.

  Tot in panoul de control la magazin online PrestaShop ILY-TMFW-3284 gasim grafice si tabelele care reprezinta partea centrala avand un aspect modern. In plus, puteti chiar sa integrati in panoul de control modulul Google Analytics, ceea ce va ofera mai multe statistici.

  SEO magazin online PrestaShop

  Pentru a va asigura ca magazinul online PrestaShop este indexat de Google, magazinul vine cu functii SEO limitate.

  Ilya Design vine cu instrumente SEO pentru PrestaShop foarte simple, dar exista mai multi parametri pentru imbunatatirea SEO.

  Model platforma: Magazin Online PrestaShop ILY-TMFW-3284.

  PrestaShop este compatibil cu browserele: IE9, IE10, IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome

  Luati legatura cu noi pentru a afla cum ar putea functiona magazinul online PrestaShop pentru afacerea dumneavoastra.

   Alte informatii
   Platforma Magazine Online