Descriere

Magazinweb ILY-TMFW-2921 ILY-TMFW-2921 – Woocommerce

Loading

Magazinweb ILY-TMFW-2921 – Woocommerce, ofera abilitatea de a vinde efectiv orice in mediul online. Puteti avea un simplu magazin online Woocommerce cu cateva produse, sau un magazin online Woocommerce multi-level in care puteti vinde mii de produse. Exista milioane de magazine online pe internet, mari si mici. Cu asemenea concurenta, cum va imaginati ca site-ul dumneavoastra sa prospere pe o piata atat de competitiva?

Internetul a schimbat multe aspecte a vietii umane incluzand calea in care conducem afacerile. Acuma fiecare poate sa-si faca cumparaturile online si sa i se livreze produsele direct la domiciuliu. Magazinul Online Woocommerce implica aceasta functionalitate si este cunoscuta printr-o platforma foarte stabila.

Magazinul Online Woocommerce este un element obligatoriu pentru afacerile care intentioneaza sa-si efectueze operatiunile online si implementarea acestuia necesita specialisti in dezvoltare web si programare.

  Moduri de utilizare Magazin Online Woocommerce

  Magazinul online Woocommerce poate fi utilizat in doua moduri diferite: Cos de cumparaturi si Catalog.

  • Modulul de coș de cumparaturi va ofera tot ce aveți nevoie pentru a putea vinde online: un catalog de produse, un cos de cumparaturi și sisteme complete de procesare a platilor.
  • Modulul de catalog, totusi, este conceput doar pentru a va prezenta produsele; clientii dvs. nu pot face cumparaturi direct din catalog.

  Managmentul produselor

  In plus fata de caracteristicile tipice de gestionare a produselor pe care le-ati astepta de la un magazin online cu o caracteristica de catalog (cum ar fi editare usoara a produselor, liste si categorii), puteti crea campuri personalizate, astfel incat sa puteti umple cu usurinta detaliile pe care doriti sa le afisati.
  De asemenea, puteti modifica regulile de impozitare si de calcul, astfel incat utilizatorii, in functie de locul in care se afla, sa vada preturile fara TVA, inclusiv costul transportului si asa mai departe.

  Comenzi

  Instrumentele backend pe care le are magazinul online Woocommerce includ, de asemenea, capacitatea de a gestiona cupoanele pentru reduceri de produse, gestionarea comenzilor si managementul utilizatorilor. Instrumentul de gestionare a utilizatorilor va permite sa va segmentati clientii – puteti pastra grupuri de clienti, iar apoi puteti afisa grupuri de cumparatori cu preturi diferite, taxe, costuri de transport si asa mai departe.

  In cele din urma, Woocommerce pastreaza comenzile inregistrare si ofera functii de rapoarte pe luni , saptamani , ani s zile.

  Magazinweb ILY-TMFW-2921 Woocommerce – WordPress

  Pentru a va asigura ca magazinul online Woocommerce este indexat de Google, magazinul vine cu functii SEO limitate.

  Ilya Design vine cu instrumente SEO pentru Woocommerce foarte simple, dar exista mai multi parametri pentru imbunatatirea SEO.

  Model platforma: Magazin Online Woocommerce WordPress ILY-TMFW-2921.
  Magazinul Online Woocommerce functioneaza pe CMS WordPress ( versiuni compatibile Klasik )

  Luati legatura cu noi pentru a afla cum ar putea functiona magazinul online Woocommerce pentru afacerea dumneavoastra.
  Ai cautat cuvantul cheie Magazinweb.

   Alte informatii
   Platforma Magazine Online