GRAFICA BROSURI

Ai nevoie de grafica brosuri si nu stii de unde sa incepi inca? Mare atentie la toate detaliile acestui instrument de promovare .

Grafica (de la graphikos γραφικός greacă, “ceva scris”) este de fapt o imagine sau o colectie de imagini, un desen pe unele suprafete (ex: un perete,panza, ecran. hartie sau piatra cu scopul de a informa, ilustra, sau amuza.

In zilele noastre poate include chiar o reprezentare grafică a datelor, cum ar fi în proiectarea asistată de calculator. Imaginile care sunt generate de un calculator sunt numite astfel: grafica pe calculator. Ca si exemplu putem enumera : fotografiile, desenele, grafice, diagrame, numere, simboluri, desene geometrice, hărți, desene tehnice sau alte imagini,etc.

Grafica poate conține o combinație de text, ilustrate, și culoare.

Design-ul grafic poate consta în premeditarea unei selecții, crearea sau aranjarea unei tipărituri, ca într-o pagina web, pliant, poster, brosura sau o carte fără nici un alt element.

Principalul motiv pentru care companiile doresc sa-si promoveze serviciile sunt pentru a castiga bani mai multi . Asadar folosind aceste materiale de promovare trebuie sa avem grija sa nu ne irosim timpul si resursele . Gandind o grafica brosuri ok vom avea numai de castigat .

Scopul brosurii este sa "povesteasca" atat istoricul cat si detalii despre produsele si serviciile companiei. In general este folosita in cadrul prezentarilor oficiale, la targuri si expozitii .

Mesajul trebuie conceput astfel incat publicul tinta sa fie singurul care-l intelege si care-l digera .

Obtine declaratia unui client care a fost satisfacut de serviciile companiei ,oamenii vor avea mai multa incredere. Declaratiile trebuie scrise chiar de respectivul client, in stilul sau propriu. Pune textul intre ghilimele si specifica la sfarsit numele autorului.

Textul trebuie scris ca pentru client . Nu te adresa oficial . Fii prietenos si atrage-ti clientii . Creativitatea nu strica - foloseste un stil grafic care sa reprezinte afacerea ta si care sa atraga atentia .

Orice fraza negativa trebuie transformata intr-una pozitiva!

Atat copertile cat si prima pagina trebuie sa fie cele mai atractive parti ale brosurii.
Oamenii judeca o carte dupa coperte, iar pentru majoritate brosurile reprezinta doar un set de coperte. Altfel spus: copertele brosurilor tale ar trebui sa fie de impact, captivante, puternice si impecabile.

După ce cititorul o va închide, va vedea prima pagină din spate. Pe aceea trebuie incluse informații despre istoricul firmei, pe scurt. Să aibă maxim 2 paragrafe, aerisite, cu spațiu între ele, și subtitluri atractive

Foloseste-te de spatiul alb . Nu vrem o brosura inghesuita care sa irite ochiul cititorului si sa-l faca sa abandoneze citirea .

Nu uita de echilibrul intre imagine si text. Este plictisitor pentru oricine sa aibe in fata doar paragrafe intregi de text , fara elemente vizuale care sa sustina mesajul tau.

Evita sa enumeri caracteristicile pur si simplu. Un plus ar fi sa enumeri beneficiile daca vrei sa starnesti interesul clientului .

Nu vorbi despre tine ci gandeste-te la clientul tau si concentreaza-te asupra problemei pe care clientul tau o are .

Nu uita ca nu poti spune totul intr-o singura brosura . Nu inghesui prea multe elemente pentru ca asta poate afecta impactul mesajului pe care doresti sa il transmiti .

Un alt truc este sa te prezinti la un eveniment la care vor participa foarte multe companii. Aduna cat mai multe astfel de brosuri. Fa-ti o idee de grafica flyere si incearca sa faci ceva mult mai bun. Nu doar incearca, dar asigura-te ca si reusesti. Asta este primul pas spre eliminarea concurentei .

O brosura fara sclipire, nu va avea probabil niciun impact. In schimb, o broșură realizata într-o maniera creativa, urmand si sfaturile enumerate mai sus, poate reprezenta o cale excelenta de dezvoltare a notorietatii si profitului afacerii tale.

Realizare Grafica Brosuri

GRAFICABROSURI

Ai nevoie de servicii de grafica si machetare brosuri? Completati formularul de cerere oferta.

ALEGE MODELUL

Poti alege din cele 300 de brosuri.Cere acum o oferta din partea noastra. vezi modele de brosuri...

OFERTA
PERSONALIZATA

Grafica Brosuri

Grafica Brosuri realizata de echipa noastra, are un design unic si personalizat pentru fiecare proiect in parte. Un design modern, atractiv, dar care indeplineste cerintele tale - ca si client al nostru si care atrage atentia altora - ca si clienti ai tai.

Grafica de Brosuri ajuta la consolidarea imaginii companiei tale, aceste materiale promotionale fiind importante pentru orice gen de afacere, ca mijloace eficiente de promovare si comunicare.

CERERE OFERTA

Loading

CLIENTI NOSTRI

TOP