GRAFICA CARTI DE VIZITA

Grafica Carti de Vizita. Intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, oamenii par sa ignore un obiect deosebit de important: cartea de vizita.

Un simplu cartonas in aparenta, cartea de vizita inca reprezinta unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing direct. Creste-ti afacerea acum prin intermediul unor carti de vizita cu design personalizat. Cum? Cu ajutorul unui serviciu de grafica carti de vizita.

Cu toate avantajele pe care le aduce, epoca digitala nu poate totusi inlocui interactiunea umana, unul dintre cele mai necesare aspecte in incercarea de a construi relatii de durata cu clientii tai.

Cartea de vizita ramane in continuare cel mai eficient instrument de marketing direct, acest lucru fiind valabil mai ales cand participi la diverse evenimente, cum ar fi conferinte, intalniri la nivel de industrie sau chiar in timp ce astepti in lounge-ul unui aeroport.

Fie ca esti proprietar al unei intreprinderi mici sau reprezentant al unei corporatii, iti poti face cunoscute produsele sau serviciile oriunde te-ai afla si, impreuna cu o strangere de mana ferma, poti face schimb de carti de vizita cu urmatorul mare client.

Dincolo de importanta primei impresii, cartile de vizita ofera informatii tangibile altora.
Un profesionist stie ca este nepoliticos ca, in timpul unei intalniri, sa priveasca in jos spre telefon sau sa-l butoneze. In acest caz, vrei sa zambesti, sa faci contact vizual si sa te concentrezi pe conversatie. Cartile de vizita utilizeaza una dintre cele mai bune aplicatii de schimb de informatii: mainile tale.

Grafica unei carti de vizita este cel mai important element care te poate scoate din anonimat. Cartea de vizita pe care o intinzi celuilalt reprezinta prima impresie a brandului/serviciului pe care incerci sa-l promovezi, fiind esential sa transmita mesajul potrivit. O carte de vizita cu o grafica originala, unitara cu identitatea businessului, va atrage instantaneu atentia.

De asemenea, o forma neobisnuita a unei carti de vizita poate fi un punct de plecare intr-o discutie care se poate dovedi constructiva.

In ultima vreme, trendul este de a insera in cartile de vizita un asa-numit call to action, in esenta o fraza care sa indemne persoana care tine in mana cartea de vizita la o actiune. Exemplu: „Descopera mai multe”, „Viziteaza”, etc.

Totodata, in majoritatea cazurilor, este recomandata inserarea profilurilor de social media ale companiei, astfel incat oricine care este interesat sa te contacteze online, poate face acest lucru cu usurinta.
Un alt trend in grafica carti de vizita este inserarea unui cod QR, care, atunci cand este scanat, va duce persoana respectiva la un clip de prezentare sau direct pe site-ul companiei.

In ultimii ani, au aparut zeci sau poate sute de solutii online de creare a cartilor de vizita. Desi simplu de folosit, acestea folosesc sabloane, modele predefinite accesibile oricui. E ok sa nu te pricepi la toate. De-asta exista servicii profesionale de grafica carti de vizita.

Atunci cand vorbim despre grafica carti de vizita, solutia optima este designul personalizat. Este foarte important de retinut faptul ca o carte de vizita nu contine doar informatii de contact, aceasta fiind o extensie a brandului pe care il reprezinti sau a companiei tale. Daca esti freelancer sau artist, acea bucatica de carton poate spune mult sau nimic despre tine.

Profesionistii in domeniu tin cont de toate detaliile inainte de realizarea de grafica carti de vizita. Un design eficient care sa ajute afacerea ta trebuie sa tina cont de cat mai multe aspecte, cum ar fi domeniul de activitate, tipul de activitate, logo-ul, detaliile continute in logo, culorile brandului, valorile brandului, etc..

O persoana care tine in mana cartea ta de vizita ar trebui sa poata identifica usor compania / brandul / persoana instantaneu oriunde, de exemplu pe site, intr-un anunt sau reclama si pe orice fel de suport media.

Intr-o mare de carti de vizita, iti doresti ca cea care iese in evidenta sa fie chiar a ta. Un design reusit si in armonie cu valorile personale sau ale brandului vor face ca aceasta sa lucreze non-stop pentru tine.

E momentul sa incepi sa privesti cartea de vizita ca o strangere de mana pe suport de hartie, care ofera instantaneu toate informatiile necesare pentru a incepe un business cu tine.

GRAFICACARTI DE VIZITA

Ai nevoie de servicii de grafica si machetare carti de vizita? Completati formularul de cerere oferta. Un simplu cartonas in aparenta, cartea de vizita inca reprezinta unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing direct. Creste-ti afacerea acum prin intermediul unor carti de vizita cu design personalizat.

ALEGE MODELUL

Poti alege din cele 8000 de grafica carti de vizita.Cere acum o oferta din partea noastra. vezi modele de carti de vizita...

Grafica carti de vizita

OFERTA
PERSONALIZATA

Grafica Carti de Vizita

Cartile de vizita raman in continuare cele mai eficiente instrumente de marketing direct, acest lucru fiind valabil mai ales cand participi la diverse evenimente sau intruniri de business.

Fie ca esti administratorul unei intreprinderi mici sau reprezentant al unei corporatii, iti poti face cunoscute serviciile / produsele oriunde te-ai afla si, impreuna cu o strangere de mana ferma, poti face schimb de carti de vizita cu urmatorul tau client.

CERERE OFERTA

Loading

CLIENTI NOSTRI

TOP