GRAFICA PLIANTE

Atunci cand iti promovezi afacerea prin diverse metode si alegi sa iti transpui si sa iti prezintii serviciile sau produsele si pe pliante, este bine acorzi atentia cuvenita serviciilor de grafica pliante.

Poate nu ai realizat pana acum, insa conceptia grafica a materialelor publicitare este extrem de importanta si responsabilitatea realizarii ei trebuie sa o delegi unor profesionisti, cu experienta si cu un portofoliu vast. Fii sincer, cate pliante ai aruncat de-a lungul timpului , la gunoi?

Putem presupune ca destul de multe. Si ai facut acest lucru pentru ca respectivul material publicitar nu ti-a atras cu nimic atentia, nu a reusit sa iti starneasca vreo urma de curiozitate sau interes si drept urmare, desi poate te-ar fi interesat produsele sau serviciile oferite, grafica pliantului nu a reusit sa isi atinga scopul: sa te convinga pe tine, potentialul viitor client.

Pliantele sunt distribuite in casutele postale sau in zonele intens circulate si reprezinta una din sursele principale de informare cu privire la serviciile si produsele companiilor de pe piata si nu numai. Potrivit statisticilor realizate, aproximativ 60% dintre romani, arunca un ochi pe materialele publicitare tiparite, pe care le primesc.

Pliantele sunt concepute special pentru a oferi un impact pozitiv si pentru a reprezenta o sursa de informare, de incredere. Cu alte cuvinte, scopul pliantelor este sa iti convinga publicul tinta ca este benefic pentru ei sa devina clientii tai.

Spre deosebire de alte tipuri de promovare, costurile pentru reclama prin pliante sunt scazute. Acest lucru permite o focusare mai buna asupra potentialilor clienti, care pot fi convinsi printr-o grafica pliante la nivel inalt.

Este evident ca nu poti convinge clientul printr-un simplu text, scris negru pe alb.  Trebuie sa te asiguri ca pliantul care ajunge la el nu il lasa rece si ca il ajuta sa te pastreze in memorie, chiar daca nu va deveni clientul tau chiar in acel moment.

Apelezi la echipa ilya design. Noi, vom lua ca punct de pornire, pentru realizarea proiectului, ideea ta. Experienta ne va ajuta sa venim cu sugestii, pentru a ne putea asigura ca la final vei fi multumit de rezultat.

O grafica pliante care isi atinge scopul este aceea care isi pune amprenta asupra indeplinirii obiectivelor afacerii tale. Grafica pliante eficienta este atractiva si atrage atentia clientului.

Cate pliante nu ai vazut, aruncate direct in cosul de gunoi, la doar cateva secunde / minute dupa ce au fost distribuite? Ei bine, noi vrem sa ne asiguram ca tu vei evita aceasta mica problema.

Fie ca ai un restaurant, o firma de transport, un magazin de produse autohtone, un afterschool, un salon de cosmetica sau orice alt business, o grafica pliante bine executata va reusi sa aduca un plus de valoarea afacerii tale. Cu alte cuvinte, va reusi sa atraga atentia potentialului client, asupra ta. Nu uita ca o imagine face cat o mie de cuvinte si un text scurt, dar bine gandit poate avea un impact important. Combinate - intr-o grafica pliante de exceptie, iti vor aduce mai aproape potentialii clienti.

Grafica pliante realizata de echipa noastra, are un design unic si personalizat pentru fiecare proiect in parte. Un design modern, atractiv, dar care indeplineste cerintele tale - ca si client al nostru si care atrage atentia altora - ca si clienti ai tai.

Grafica pliante ajuta la consolidarea imaginii companiei tale, aceste materiale promotionale fiind importante pentru orice gen de afacere, ca mijloace eficiente de promovare.

Dupa cum am spus mai sus, echipa ilya design poate fi colaboratorul tau in acest proiect.

Contacteaza-ne si iti punem oferi toate detaliile de care ai nevoie, imediat dupa ce aflam de la tine ce vrei sa transmiti clientilor.

GRAFICAPLIANTE

Ai nevoie de servicii de grafica si machetare pliante? Completati formularul de cerere oferta.

ALEGE MODELUL

Poti alege din cele 6000 de pliante.Cere acum o oferta din partea noastra. vezi modele de pliante...

OFERTA
PERSONALIZATA

Grafica Pliante

Grafica pliante realizata de echipa noastra, are un design unic si personalizat pentru fiecare proiect in parte. Un design modern, atractiv, dar care indeplineste cerintele tale - ca si client al nostru si care atrage atentia altora - ca si clienti ai tai.

Grafica pliante ajuta la consolidarea imaginii companiei tale, aceste materiale promotionale fiind importante pentru orice gen de afacere, ca mijloace eficiente de promovare.

CERERE OFERTA

Loading

CLIENTI NOSTRI

TOP