REALIZARE MAGAZINE ONLINE LA CHEIE

Magazin Online Incaltaminte
zPantofi.ro este un magazine online de incaltaminte.
Magazin Online Mobilier
Edelroc.ro este un magazine online ce vinde mobilier din lemn masiv.

MAGAZINE ONLINE

Inainte de orice, atunci cand ne gandim la magazine online, ne gandim la oportunitatea unei afaceri profitabile, de succes. Nu mai este un secret ca magazinele online vin cu o serie de avantaje, care nu pot fi neglijate, indiferent din ce unghi privesti.

Daca vorbim despre tine ca antreprenor, sau viitor antreprenor pe care il tenteaza ideea sa intre pe piata de magazine online, vorbim despre posibilitatea cresterii unui business. O posibilitate care iti poate asigura venituri substantiale. Daca vorbim despre tine ca si cumparator, vorbim despre un mod facil de achizitie.

Vorbim despre posibilitatea de a iti procura tot ce ai nevoie din confortul propriei locuinte, sau al propriului birou. Vorbim despre o gama extrem de larga de produse din care poti alege, pentru ca nu ne putem gandi acum la nimic, care sa nu fie de vanzare in mediul online. In principiu, clientii care se indreapta spre magazine online, in detrimentul celor clasice, isi justifica alegerea si primul timpul economisit. In fond si la urma urmei, traim intr-o perioada in care ducem dorul timpului liber, din ce in ce mai mult.

Am vorbit putin mai devreme despre faptul ca un astfel de magazin iti poate aduce un venit lunar substantial. Dar sa nu ne limitam la atat. Exista multe alte aspecte , care merita luate in calcul.

  1. Numarul clientilor potentiali este infinit mai mare, decat in cazul unui magazin clasic. Te adresezi din start unui public mult mai larg, persoane din toate colturile tarii (sau chiar din toata lumea) pot alege un produs, sau mai multe din oferta ta;
  2. Nu am intalnit pana acum semnul "closed" pe usi de magazine online si cu siguranta, nici tu nu vei inchide. Magazinele online sunt disponibile pentru client 24/24, zi si noapte. Practic, poti face vanzari chiar si in timp ce dormi;
  3. Cheltuielile care apar la deschiderea unui astfel de magazin sunt mult mai mici decat in cazul unui magazin clasic. In acelasi timp, se evita si alte cheltuieli precum cele cu chiria, utilitatile, sisteme de alarma, etc.
  4. Poti mult mai usor sa te extinzi, atunci cand practici comert online

Este important sa plasezi responsabilitatea realizarii unui magazin online, in mainile unor experti. De ce? Pentru ca modul in care acesta este creat poate face diferenta dintre succes si esec sau dintre profit si pierdere.

Alege echipa de specialisti Ilya Design si ofera-le viitorilor tai clienti posibilitatea de a isi achizitiona produsul preferat, accesand un shop simplu de utilizat dar in acelasi timp atractiv.

Dintre miile si sutele de mii de magazine online, noi ne dorim ca al tau sa iasa in evidenta. Mai mult ca sigur si tu iti doresti acelasi lucru, asa ca hai sa trecem la treaba!

Daca ai luat decizia de a iti deschide un magazin online si te-ai hotarat sa lucrezi cu echipa Ilya Design pentru a iti duce la bun sfarsit proiectul, nu ramane decat sa ne contactezi, sa facem schimb de informatii. Sa stabilim toate detaliile si sa trecem la treaba.

Cere acum o oferta din partea noastra si pregateste-te sa te bucuri de lumea vanzarilor online!

MAGAZINEONLINE

Ai nevoie de un magazin online?

ALEGE MODELUL

Poti alege din cele 3000 de magazine online.Cere acum o oferta din partea noastra si pregateste-te sa te bucuri de lumea vanzarilor online! vezi modele...

PROCEDURA DE INITIERE A MAGAZINULUI ONLINE

Ne intalnim, stabilim proiectul, realizam proiectul, il testam si. . . . . . . . . . il LANSAM!!

200 +

MAGAZINE ONLINE

120.000 +

DE PRODUSE ADAUGATE

50.000 +

DE COMENZI ONORATE

100 %

GARANTIA CALITATI

INTALNIREA

Primul pas consta in stabilirea unei relatii pentru a putea afla cat mai multe atat despre companie cat si despre dumneavoastra. Tot aici va vom ajuta sa creati o strategie de marketing si sa stabilitim obiectivele principale ale proiectului.

PLANUL

Ulterior primei intalniri, noi vom sublinia idealurile proiectului si vom crea target-uri pentru a avea un plan strategic care se suprapune perfect cu viziunile initiale.

DESIGN

Odata ce planul este pus la punct, conceptele grafice ale proiectului vor fi create. O echipa calificata si creativa de designer observa si revizuiesc toate materialele ce intr-un final vor transforma proiectul dumneavoastra de la stadiul de idee la cel de realitate.

TESTARE

Aici testarea si examinarea are loc, in vederea stabilirii calitatii proiectului. Acest ultim pas este si cel mai important deoarece reputatia dumneavoastra este si reputatia noastra!

LANSAM PROIECTUL

Clienti vor ajunge mai usor la serviciile tale.

OFERTA
PERSONALIZATA

Magazin Online

CERERE OFERTA

Loading

Magazine Online recent finalizate

Dezvoltarea magazinelor online este specialitatea noastra.

MODELE MAGAZINE ONLINE

Poti alege din cele 3.000 de modele de magazine online.

TOP