GRAFICA ROLL UP BANNER

Atunci cand conduci o afacere te preocupa in mod deosebit cum te vad clientii. Grafica roll up trebuie sa redea cu naturalete imaginea companiei in fata publicului vizat.

Chiar daca poate fi considerata un moft, grafica roll up are un rol esential in convingerea potentialilor clienti sa faca urmatorul pas spre finalizarea vanzarii .

De aceea este foarte important felul in care compania comunica, iar o mare parte din procesul de comunicare este comunicarea vizuala:  grafica roll up, logo design, identitate vizuala , materiale publicitare, web design.

Creatia grafica roll up reprezinta una dintre cele mai importante elemente care ajuta la conturarea identitatii companiei. Aceasta ajuta la crearea unei identitati unice si usor de diferentiat .

Fiecare material publicitar gen carte de vizita, mapa, print, brosura are un rol esential in intregirea imaginii companiei . Acelasi lucru este valabil si pentru logo si website.

Tehnicile si principiile de  design din grafica roll up daca sunt utilizate si in executia acestor materiale enumerate mai sus , contureaza si comunica identitatea companiei intr-o maniera mai puternica .

De cate ori ti-ai pus intrebarea de ce un anumit mesaj publicitar a fost gandit asa si de ce au fost alese anumite culori ori tehnici?

Bineinteles ca toate sunt gandite si atent alese in timpul unei sedinte de tip "brainstorming" . Toate sunt gandite si puse cap la cap intr-o maniera in care doar mintile sclipitoare care iubesc advertisingul o pot face.

Totodata grafica roll up trebuie aliniata atent cerintelor publicului, trend-ul si culorile din trend fiind foarte importante .

Intr-o lume in care informatia circula cu rapiditate , graficienii trebuie sa tina pasul cu moda. Clientii in mod evident se ghideaza in mare parte dupa impulsul primei impresii . Dragoste la prima vedere trebuie sa reuseasca si graficienii sa creeze intre companie si client si totul prin grafica roll up-ului sau a celorlalte materiale publicitare .

Un  Roll up este un sistem expozițional portabil. Acesta este alcătuit dintr-o casetă de aluminiu în care este rulată o pânzā din polipropilenǎ. Aceasta panza este personalizată și pretensionată. Roll-upul mai are si picioare de susținere rabatabile și o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată.

Utilitatea unui banner roll up este mare . Acesta iti poate fi de folos la expozitii, evenimente, prezentari, pentru expunere in lobby-uri, centre comerciale etc. .

  1. Include datele de contact in design
  2. Logo-ul firmei trebuie plasat deasupra
  3. Pozitioneaza in mijloc mesajul pe care vrei sa il transmiti
  4. Foloseste CMYK
  5. Utilizeaza fonturi mari
  6. Foloseste un soft pentru design
  7. Ultimul, dar nu cel din urma - foloseste culorile brandului tau .

Pentru ca mai sus am enumerat cateva sfaturi pentru realizarea unui banner roll-up de succes, acum vom enumera si cateva lucruri care ar trebui evitate.

Programele Microsoft Word sau Power Point trebuie evitate . Acestea nu pot produce fisiere de inata calitate, atat de nececesare unui print ok.

Daca folosesti spatiu de bleed de 5mm informatiile importante sunt in siguranta in procesul de taiere. Niciodata nu utiliza imagini pe care le-ai salvat de pe internet sau o imagine de fundal super aglomerata.

Folosirea imaginii salvate de pe net poate reda un banner de o calitate proasta , iar o imagine aglomerata poate deveni obositoare. Nu este recomandat sa folosesti multe cuvinte in crearea unei grafice roll-up si nici folosirea a mai mult de 3 fonturi.

Prezentand sfaturi, dar si greseli de evitat in crearea grafica roll-up constientizam ca un banner de acest gen este un instrument foarte util si foarte important de comunicare. Cu ajutorul acestuia putem sa atingem acea coarda sensibila a potentialului client, a publicului tinta.

In grafica roll-upului nostru ne punem toata increderea , aceasta din urma ajungand sa fie transmisa mai apoi si clientului .

Grafica Roll up banner

GRAFICAROLL UP BANNER

Ai nevoie de servicii de grafica si machetare Roll Up banner? Completati formularul de cerere oferta. Un simplu Roll Up inca reprezinta unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing direct. Creste-ti afacerea acum prin intermediul unui Rollup banner cu design personalizat.

ALEGE MODELUL

Poti alege din cele 1500 de grafica Roll up.Cere acum o oferta din partea noastra. vezi modele de grafica Roll Up Banner...

Grafica Rollup Banner

OFERTA
PERSONALIZATA

Grafica Roll up

Roll upurile raman in continuare cele mai eficiente instrumente de marketing direct, acest lucru fiind valabil mai ales cand participi la diverse evenimente sau intruniri de business.

Fie ca esti administratorul unei intreprinderi mici sau reprezentant al unei corporatii, iti poti face cunoscute serviciile / produsele oriunde te-ai afla.

CERERE OFERTA

Loading

CLIENTI NOSTRI

TOP